top of page
Uw orders volgen

Wij versturen onze orders met post nl en met track & trace. U kunt de order volgen met de track & trace code die naar u gemaild wordt. Mocht u geen track & trace code ontvangen hebben neem dan contact met ons op: info@liloki.nl

 

Retourneren


U kunt het artikel wat u bij LILO KI heeft besteld binnen 14 werkdagen als retour aanmelden. Wanneer uw retour is aangemeld, heeft u nogmaals 14 dagen om het product in originele staat te retourneren. Om uw retour aan te melden neemt u contact op met info@liloki.nl. Wanneer u het artikel terug stuurt, mag het artikel niet beschadigd of gedragen zijn. Stuur het retourformulier terug met de bestelling. Deze vindt u bij de bestelling. Als wij het geretourneerde artikel terug krijgen, kijken wij dit eerst zorgvuldig na. Nadat het artikel is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

Wij storten het bedrag terug. U krijgt een bevestiging wanneer wij het bedrag hebben gestort. Klik Hier voor het retourformulier te downloaden.

Let op: vanwege hygiëne nemen wij geen oorbellen terug. Klik hier om het formulier te downloaden om uw product te ruilen.

Verpakking


Wij geven de tip om het artikel te verpakken zoals wij ook hebben gedaan. Zo voorkom je dat het artikel beschadigd raakt onderweg. Wanneer wij het artikel beschadigd ontvangen nemen wij het niet retour of kunnen wij het niet ruilen.

Verzendkosten
De verzendkosten voor het retourneren of ruilen van het pakket zijn voor onze kosten.

U kunt contact met ons opnemen via info@liloki.nl

Internationale bestellingen

Wij verzenden onze order ook aan particulieren in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Dit doen wij ook met Post NL

De kosten bedragen  7,50 euro per order.

 

SHIPPING
Contact

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u ons altijd bereiken op info@liloki.nl of op

06-15233241

Thanks for submitting!

bottom of page